Melayu Boleh Jana Wang Tambahan




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;

Program HEBAT bersama PRODUK SLIM TEH LEMON, dengan Modal RM 60.00, anda mampu menjana pendapatan sampingan sehingga lebih RM100,000.00. Malah tidak mustahil jika anda berjaya mendapat angka lebih besar kerana anda telah berusaha untuk lebih dari itu.

Untuk maklumat lanjut;
http://www.EarnMore4All.com/main
http://www.EarnMore4All.com/main
http://www.EarnMore4All.com/main

Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk hebat Slim Teh Lemon di EarnMore4All.com, sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

Terima kasih
---
HAIRUDDIN BIN ABD KARIM
Layari http://www.EarnMore4All.com/main

Read more...

Buat Duit Dengan Hypro

Salam Sejahtera Satu Malaysia...Melayu Boleh!!!

Hari ini aku nak kongsi satu program buat duit dengan anda semua. Program ini aku dah join dan dalam masa yang singkat aku dah berjaya dapat RM250. Sebenarnya, program ini dinamakan HyproBulkSMS. Hyprobulksms ni menawarkan servis untuk menghantar sms secara pukal.

Bagaimana anda menjana wang dengan HyproBulkSMS?

Senang sahaja. Ada 3 pakej yang ditawarkan. Pakej-pakej tersebut ialah:

1)Pakej RM250
2)Pakej RM500
3)Pakej RM1000

Untuk pakej RM250, katakan anda dapat taja dua orang, maka setiap orang anda akan diberi 50%. Jadi taja dua orang dah balik modal tidak termasuk kos sms. Orang ketiga dan seterusnya yang anda taja, anda akan diberikan 60%. Itu baru antara pelan buat duitnya. Sebenarnya ada banyak lagi cara. Anda boleh rujuk website ini.

Kalau pakej RM500 dengan RM1000, orang ketiga dan seterusnya anda akan diberi 100% komisyen. Bayangkan, 100% komisyen, anda akan dapat RM500 seorang bagi pakej RM500.

Mengapa saya sarankan anda untuk join?

Kerana upline ini adalah seorang yang mempunyai ilmu dalam mempromosi. Anda boleh mendapat support daripadanya. Ebook akan dibekalkan dan anda boleh bertanya apa-apa sahaja kepada upline anda. Sebenarnya, anda tidak perlu cari orang, orang sendiri yang akan cari anda. Jika anda berminat, marilah join dan buat duit.

Read more...

Melayu Boleh Maju

Hari ni semua Melayu sudah maju. Kita kena yakin yang orang melayu boleh maju dan berjaya.. iphonek├Ânig adalah dalam bahasa Germany yang mampu mebuatkan Melayu Boleh maju ok..

Read more...

Weblog Popular 1Malaysia

Hi Melayu Boleh !

I just update this blog to show some support of Weblog Popular 1Malaysia contest.

What is Weblog Popular 1Malaysia ?

I also don't know what is this. But this is a contest. So enjoy for all contestant.

Macam mana aku jumpa contest Weblog Popular 1Malaysia ni ? Aku tengah dok surfing2 kat internet , maklumlah dah pepagi buta nih, pusing punya pusing tetiba.. opsssss .. ada contest la.. adehla.. awat aku taktau ?? hadiah lumayan tuh.. RM250 utk sesaper dapat rank dlm Google.com.my keyword Weblog Popular 1Malaysia .. hadiah akan diberikan dari no 1 - no 4.. waaaaa... bestnya... lenkali aku kena alert la pasal benda2 mcm ni.. sebab ?? sebab semua ni punca duit wooo !!.. hehehe.



Read more...

Melayu Boleh - Orang Melayu Di Tronoh

Baru-baru ini saya bersama-sama ahli keluarga saya telah keluar berjalan-jalan di sekitar Tronoh, Seri Iskandar, Taman Maju dan Bandar Universiti. Sambil-sambil mencari perkakas untuk keperluan Universiti, saya juga memerhatikan bahawa kawasan ini sangat padat dengan orang Melayu . Apa yang menarik perhatian saya ialah, kebanyakan kedai dan premis di sini dimiliki oleh orang Melayu.

Saya sangat berbangga kerana orang-orang melayu di sini menunjukkan semangat dalam berniaga. Hampir 90% kedai di kawasan-kawasan ini dimiliki oleh orang Melayu. Lebih menyeronokkan lagi, mereka boleh meneruskan kehidupan walaupun melalui perniagaan kecil. Melayu boleh berniaga walaupun hanya perniagaan kecil.

Orang-orang melayu di sini saya rasa patut menjadi contoh Melayu Boleh kerana berani untuk membuka perniagaan sendiri walaupun hanya perniagaan kecil. Tidak seperti melayu-melayu yang lain yang tidak mempunyai keberanian untuk menceburi bidang perniagaan.

Saya amat berharap sekali kerajaan malaysia dapat memberikan tumpuan kepada orang-orang Melayu di kawasan sekitar Tronoh kerana bagi saya, mereka ini memang layak menerima bantuan dan tidak mustahil kawasan yang bekas lombong ini bakal menjadi satu bandaraya yang besar di masa akan datang. Melayu boleh berjaya

Read more...

Melayu Boleh - Puaskan Isteri Anda Setiap Malam

Jika dilihat pada keadaan masa kini, sememangnya ramai orang yang menyangka mereka hebat ketika di atas katil bersama isteri, tetapi hakikatnya, mereka tidak. Isteri-isteri ini pula sudah pasti tidak akan mengadu tidak puas bersama suami kerana ingin menjaga hati suami. Apabila isteri sudah tidak puas, itulah yang dapat kita lihat kenapa terdapat isteri yang curang dan bermacam-macam lagi.

Jadi apa penyelesaiannya?

Pihak Melayu Boleh hari ini ingin memperkenalkan sesuatu kepada anda iaitu Rahsia Malam Pertama. Jika anda adalah suami yang merasakan anda hebat, maka anda silap. Produk Rahsia Malam Pertama ini adalah penyelesaian utama kepada masalah seks anda. Kepada pihak isteri pula, bolehlah membeli Rahsia Malam Pertama ini untuk suami anda. Itupun jika anda ingin menikmati kenikmatan seks bersama suami. Jika tidak, anda pasti menyesal.

Kenapa anda patut beli Rahsia Malam Pertama ini?

Ini kerana Rahsia Malam Pertama ini mengandungi pelbagai tips-tips perkahwinan dan kebahagiaan rumah tangga, rahsia seks lelaki dan wanita,petua-petua untuk meningkatkan kualiti hubungan batin anda termasuk cara-cara menjaga tenaga, pernafasan, kerapatan, kekuatan, ketegangan dan lain-lain yang berkaitan. Pihak Melayu Boleh tidak boleh bercerita panjang untuk mengelakkan daripada post ini terpesong menjadi post lucah :D

Perlu diingatkan Rahsia Malam Pertama ini hanya untuk mereka yang sudah berkahwin. Yang belum kahwin , jangan gatal-gatal nak beli. Oh ya, di dalam produk ini juga turut disertakan video cara-cara untuk mencari G-spot. Tahu tak G-spot tu apa? Nak tahu kena la beli.

Untuk mendapatkan produk ini, anda bolehlah klik pada banner di bawah. Kami dari Melayu Boleh berharap masalah seks anda dapat diselesaikan dengan sebaiknya. Sekian

Read more...

Melayu Boleh Diva – Erra Fazira

Erra Fazira was born on February 9, 1974 in Sungai Choh, Rawang, Selangor. She has been interested in singing and acting since young.She want to become a great Melayu Boleh actress and singer. In school, she was very active and joined a lot of societies and clubs such as Pramuka, St. John Ambulans, English Language Society and Culture Club and Melayu Boleh Society.

She's formerly engaged with lead singer of Wings band, Awie. Three years later, she was spotted with an actor/singer, Yusri Abdul Halim from KRU band and they got married on June 15, 2003. Erra and Yusry were officially divorced on June 16, 2006 although Yusry pronounced the talaq on April 26 the same year. She got engaged to Engku Emran bin Engku Zainal Abdidin, Suria FM's Chief Operating Officer (COO) on September 7, 2007.

Erra and Engku Enmran decided to get married on October 25. The akad nikah ceremony was held at Puteri Melayu Boleh Restaurant in Taman Tun Dr. Ismail. At the wedding, Emran presented a mas kahwin of RM80.00 and seven trays of hantaran, while Erra reciprocated with nine trays of hantaran. As for the marriage fee, Erra requested only a copy of the Quran. This is the second marriage for Erra and the first marriage for Emran.

Miss Erra Fazira was the Miss Malaysia/World in 1992. She was also the 3rd runner up for Miss South East Asia for the 1992/1993 session.So far, she show to other Malaysian that she is the best melayu boleh artist ever live in Malaysia.

Discography
• Harapan Hanya Impian
• Melayu Boleh Single
• Ya atau Tidak
• Soal Hati
• Pasrah
• Jendela Hati
• Hadirnya
• Pertemuan
• Wang Kite Gale
• Lepaskanku
• Sampai Bertemu
• SMS Saja
• Ucapkanlah (duet with Yusry Abd Halim)
• Jika Kau Tiada (duet with Yusry Abd Halim)
• Bermula Detik Ini
• Nada Kasih (duet with Rio Febrian)

Filmography
• Hidden
• Anak
• Cuci
• Los Dan Faun
• Persona Non Grata
• Lady Boss
• Castello (2005)
• I Know What You Did Last Raya
• Hingga Hujung Nyawa
• Kuliah Cinta
• Janji Diana
• Mr Cinderella II
• Soalnya Siapa
• Mr Cinderella
• Gila-Gila Pengantin
• Cinta Kolestrol
• Putih (Animation Film 2001)
• Gerak Khas The Movie (2000)
• Soal Hati
• Pasrah
• Maria Mariana II
• Maria Mariana
• Gemilang
• Tragedi Oktober
• Sembilu II
• Sembilu
Melayu Boleh Return

She was a two times Melayu Boleh best actress winner and nominated for 8 times. She also had recorded the most successful actress of all time by her movies cumulative gross. All her movies have collected more than 100 million Ringgit!This is what Melayu Boleh in Malaysia can do normally.

Read more...

  © Copyright 2009 for SEO Contest Melayu Boleh

Back to TOP